Magazin > VIP
210 ogledov

Odgovorna urednika Lady in Stop ob položaj

Martin Senica Barbra Jermann mediaspeed
Barbri Jermann in Martinu Senici niso podaljšali pogodbe za delovno mesto odgovornega urednika.

Izvedeli smo, da sta bila odgovorna urednika revije Lady in Stopa, ki ju izdaja Krater media, ob svoj položaj.

"Včeraj zjutraj so mi povedali, da s 1. 12. ne bodo podaljšali moje uredniške pogodbe. Razloga niso navedli pa tudi sama nisem spraševala,“ je za Žurnal24 povedala urednica Lady Jermannova, na vprašanje, ali bo ostala pri Krater medii, pa odgovarja: "Mislim, da mi delodajalec mora ponuditi drugo delovno mesto, ker sem tukaj zaposlena za nedoločen čas. Kaj bom delala, še ne vem (na Lady sem pred 5 leti prišla iz informativnega programa nacionalne TV) pa tudi tega ne, kakšna bo plača. Lahko samo predvidevam ... Zaenkrat ostajam na Kraterju.“

Mandat 1. decembra poteče tudi Senici, ki pravi, da je za vse najbolje, če te funkcije ne opravlja več, saj se njegove vizije razlikujejo od vizij vodstva. "Glede prihodnosti imam veliko idej in vizij o novih projektih, povezanih z mojim znanjem. Z vodstvom Krater media se še pogovarjamo, ali bo njihova medijska hiša okolje, kjer jih bom realiziral,“ še dodaja Senica.

Senici in Jermannovi naj bi po informacijah Požareporta ponudili mesto novinarja s plačo 900 evrov bruto.

Na Krater media smo naslovili vprašanje, zakaj jima niso podaljšali pogodbe, a odgovora nanj še nismo dobili. So pa potrdili, da jima podaljšanja pogodbe niso ponudili.

Komentarjev 3
  • zic 19:37 08.november 2013.

    A šta sad??

  • Ronald Reagan 16:55 08.november 2013.

    prihajajo...vsi...počasi ampak sigurno.Joj, kak bo peklo po tistih rdečih ritih ko bo šiba pela...

  • krtmen1 16:30 08.november 2013.

    257. Barbra Jermann TV Slovenija421. Martin Senica StopNo, pa se je našla palica ali sekret tudi za njiju. Bravo, privoščim iz srca. Ostalih 569 kekcev pa še pride na vrstio.