Magazin > VIP
20 ogledov

Odgovornost za ločitev prevzela nase

Ko sta Eddy in LeAnn priznala svojo afero, sta se ločila in se preselila v novo Žurnal24 main
LeAnn Rimes je dejala, da vso krivdo za razpad zakona prevzema nase.

"Naredila sem eno izmed najbolj sebičnih stvari na svetu. Prizadela sem ljubljeno osebo," je pevka povedala za revijo People. Spregovorila je namreč o skoku čez plot z igralcem Eddiejem Cibrianom in razpadu sedemletnega zakona z Deanom Shermetom.

"Prevzemam odgovornost za vse, kar sem storila. Sovražim, kadar ljudje trpijo," je povedala pevka, ki pa razpleta zgodbe ne obžaluje. 27-letna LeAnn je v zvezi s 36-letnim igralcem Cibrianom, ki je bil v času afere s pevko poročen. Pevka je razkrila, da se je njuno prijateljstvo razvilo med snemanjem filma Northern Lights leta 2008, nekaj mesecev pozneje pa sta postala ljubimca.

"Nikoli nisem pomislila, da delam pravo stvar," je povedala pevka, ki je kljub skoku čez plot poskušala rešiti svoj zakon. "To ni bil zakon, ki bi naju izpolnjeval," je življenje z 29-letnim Shermetom opisala pevka, ki se bo od slednjega uradno ločila novembra letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.