Magazin > VIP
34 ogledov

Odmevali dve zvezdniški zaroki

Steven Tyler in Erin Brady Juan Rico/Fame Pictures
Potem ko se je pevec Steven Tyler razšel s svojo zaročenko Erin Brady, je igralka Olivia Wilde sveže zaročena.

Pevec skupine Aerosmith Steven Tyler se je prijateljsko razšel s svojim dolgoletnim dekletom, manekenko Erin Brady. Skupaj sta bila od leta 2006, zadnje leto pa sta bila zaročena. Njuno razmerje je imelo vzpone in padce, pevec pa je tokrat potrdil, da sta se dokončno razšla ter da ostajata prijatelja.

Pevec je bil poročen dvakrat, iz prejšnjih razmerij pa ima štiri otroke. Premagal je svojo odvisnost od prepovedanih substanc, lani pa se je znova pridružil skupini. A Erin ni dobro vplivala nanj, saj je znano, da je veljala "za neke vrste Yoko Ono", soprogo pokojnega Johna Lennona, ki je bila odgovorna za razpad skupine The Beatles.

Oliva čisto iz sebe

Igralca Olivia Wilde in Jason Sudeikis pa sta se zaročila. Igralec jo je zaprosil kmalu po počitnicah, vir blizu obeh pa je povedal, da sta zelo srečna. Par se je začel videvati novembra 2011, lani pa sta se preselila v skupen dom. Olivia je povedala, da se je v Jasona "zaljubila blaženo, brezupno in divje".

Olivia Wilde Jason Sudeikis | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.