Magazin > VIP
23 ogledov

Odmevalo je

(Foto: EPA) Žurnal24 main
V poplavi dogodkov, ki vsako leto zaznamujejo življenja zvezdnikov, nekateri bolj presenečajo kot drugi. Spominjamo se tistih, ki so najbolj odmevali.

Po podelitvi oskarjev je kot strela z jasnega udarila novica, da se Sandra Bullock in Jesse James po petih letih navidez idiličnega zakona razhajata. James je priznal, da je večkrat skočil čez plot, česar mu z oskarjem nagrajena igralka ni mogla odpustiti. Bullockova se je po objavi novice zavila v molk. Po nekaj tednih medijskega molka je presenetila z novico, da je januarja posvojila malega dečka iz New Orleansa. Po uvodnih poskusih, da bi se ji odkupil, se je James vdal v usodo in srečo poiskal prav z eno izmed žensk, s katerimi se je zapletel še v času svojega zakona.

Medtem ko je razhod Bullockove in Jamesa minil razmeroma mirno, se prava drama odvija med Melom Gibsonom in Oksano Grigorievo. Aprila sta sporočila, da sta se razšla, a se zgodba tukaj ni končala. Junija je Oksana vložila zahtevo za prepoved približevanja njej in hčerki, le nekaj dni za njo je zahtevo za prepoved približevanja vložil tudi Gibson. Oksana je sodišču predložila posnetek telefonskega klica, na katerem naj bi ji Gibson grozil in uporabljal rasistične izraze. Zatrjevala je tudi, da je bil do nje nasilen. V javnost je pricurljala celo fotografija, na kateri naj bi bile vidne poškodbe, ki ji jih je prizadejal igralec. V vse skupaj se je vmešala še Gibsonova bivša žena Robyn in na sodišču, bojda na lastno iniciativo, zatrdila, da Gibson do nje ni bil nikoli nasilen. Vsekakor pa njuni sagi še ni videti konca, saj boj za malo Lucio še poteka.

Lindsay Lohan so zaradi kr%C5%A1enja pogojne kazni v zapor poslali za 90 dni. Od | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sodišču se tudi letos ni izognila Lindsay Lohan, za katero je njena mati Dina naposled le priznala, da ima težave z odvisnostjo od prepovedanih substanc. Ker se maja ni pojavila na predvidenem zaslišanju zaradi vožnje pod vplivom alkohola, je sodišče izdalo nalog za njeno privedbo. Po posredovanju njenih odvetnikov in plačilu varščine so se dogovorili, da se bodo na sodišču srečali julija. Sodnik je odločil, da je Lohanova kršila pogojno kazen in jo obsodil na 90 dni zaporne kazni in obvezno trimesečno zdravljenje po opravljeni kazni. Kot se ponavadi zgodi z zvezdniki, Lohanova ni odsedela celotne kazni, ampak je po 14 dneh že zapustila zaporniško celico. Takoj so jo odpeljali v center za odvajanje, a je namesto 90 dni tam preživela le 23. Nadaljevala je s terapijo, katere del so bila tudi naključna testiranja za prisotnost drog in alkohola v krvi. Že septembra se je izkazalo, da Lohanovi ne bo uspelo ostati trezna. Sodnik jo je poslal nazaj v ječo, iz katere je po plačilu varščine odšla še isti dan. Nekaj dni za tem je prostovoljno odšla na zdravljenje na kliniko Betty Ford, ki pa ne poteka mirno. Nekdanja uslužbenka klinike jo je obtožila fizičnega napada, a kasneje vse obtožbe proti igralki opustila.

Z drugačnimi težavami se je ukvarjala zvezdica resničnostnih šovov Heidi Montag. Plavolaska je razkrila, da si je konec lanskega leta privoščila deset plastičnih operacij v enem dnevu. Zaradi zdravil, ki jih je morala dobiti, naj bi imela težave z dihanjem. Da ni vse zlato, kar se sveti, pa je potrdila pred nekaj tedni tudi sama. Kot pravi, so nekateri deli njenega telesa v dosti slabšem stanju kot pred operacijami. Nad njeno odločitvijo je bila ogorčena tudi mati, ki s hčerko sprva ni želela govoriti. Njuno srečanje, ki so ga seveda ujele tudi kamere, je bilo precej burno. Buren pa je tudi njen odnos s Spencerjem Prattom. Le malokdo si upa z gotovostjo trditi, kaj v njunem odnosu je resnično in kaj namenjeno vzbujanju pozornosti javnosti. Junija sta sporočila, da se ločujeta, a že septembra odločitev preklicala. S poskusom ločitve naj bi skušala pomagati njeni karieri. Ker jima ta načrt ni uspel, sta novembra obnovila poročno zaobljubo.

David Arquette Courteney Cox  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

O tem, kdaj potegniti mejo med javnim in zasebnim, se bo moral podučiti tudi igralec David Arquette. Potem ko sta s Courtney Cox objavila, da se razhajata, ker morata ugotoviti, ali njun odnos še kam pelje, si je David vzel čas za zabavo. Med zabavami pa je že večkrat na radiu razkrival podrobnosti iz svojega življenja. Med drugim je razkril, da s Courtney več kot štiri mesece pred objavo razhoda nista imela spolnih odnosov. Priznal je, da se je nekajkrat znašel med rjuhami z Jasmine Waltz. Courtney naj bi ga postavila pred vrata tudi zato, ker ni pripravljen odrasti, ona pa mu ne misli biti mama. Sam sicer meni, da je veliko k nastali situaciji pripomogla tudi Jennifer Aniston, Courtneyjina najboljša prijateljica. David, ki rad (pre)globoko pogleda v kozarec, priznava, da ni v najboljšem stanju. Kot je zaupal Sternu, naj bi bil vse bliže temu, da doživi živčni zlom.

Za konec naj omenimo še, da previdnost ni nikoli odveč. Sarah Ferguson, nekdanja soproga britanskega princa Andrewa, je na to pozabila. Časopis News of the World jo je posnel pri sprejemanju 40 tisoč funtov gotovine, v zameno za katero naj bi ponudila sestanek pri Andrewu. Na posnetku, ki je zaokrožil na YouTubeu, je slišati Fergusonovo reči, da ima finančne težave in da bo v zameno za določeno vsoto poskrbela, da bo "poslovnež" prišel v stik s princem. Kasneje se je sicer opravičila in pokesala za svoje dejanje, a je bila škoda že narejena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.