Magazin > VIP
9219 ogledov

Odnos med Harryjem in Camillo: "Camilla bi se vam morala smiliti“

camilla paker bowles Profimedia
Se Harry in William dobro razumeta s svojo mačeho?

Sta Harry in William Camilli zamerila, ker je bila dolga leta ljubica njunega očeta? Nista. Četudi jo je princesa Diana med televizijskim intervjujem očrnila, ko je rekla, da je bila v njenem zakonu gneča, saj so bile vanj vpletene tri osebe, pa sta princa s svojo mačeho zelo hitro sklenila premije.  

Harry je v preteklosti zanjo našel le lepe besede, tako kot tudi producentka pri True Royal TV, Juliet Rice, ki pravi, da o vojvodinji obstaja veliko napačnih prepričanj. V čast ji šteje tudi to, da si nikoli ni odzvala na poročanja medijev in da je zelo preprosta oseba.

"Iskreno povedano, že od nekdaj nama je zelo blizu. Ni zlobna mačeha. Samo poglejte, v kakšnem položaju se je znašla. Naj se vama z Williamom ne smiliva. Ona bi se vam morala smiliti,“ naj bi Harry povedal za knjigo Harry: A Biography of a Prince. Princa sta Camilli menda zelo hvaležna za to, ker osrečuje njunega očeta in ker je iz spoštovanja do Diane zavrnila naziv, ki ga je prej nosila ona – valižanska princesa. "Will in Harry jo obožujeta. Tudi njena otroka se z njima dobro razumeta,“ pa je še dodala Rice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.