Magazin > VIP
12867 ogledov

Odpoved koncertov: Adele si je izmišljevala, nato je počilo!

adele Profimedia
Pravijo, da je bila odpoved koncertov neizbežna.

esmeralda devlin | Avtor: Profimedia Profimedia
Adele je pred nekaj dnevi v joku povedala, da mora zaradi covida in zamud pri dostavi premakniti datum koncertov v Las Vegasu. Pevka je to oboževalcem sporočila na dan, ko bi morala stopiti na oder. 

"Zelo mi je žal, ampak moj šov še ni pripravljen. Poskusili smo vse, kar je v naši moči, da bi ga pravočasno pripravili in da bi bil dovolj dober za vas, a so nas uničile zamude pri dostavi, covid ... Polovica moje ekipe je zbolela in bilo je nemogoče dokončati šov. Ne morem vam dati tega, kar imam. Strta sem. Žal mi je, da sem to sporočila v zadnji minuti. Pokonci smo že 30 ur in si razbijamo glavo ... Zmanjkalo nam je časa. Razburjena sem in nerodno mi je. Žal mi je za vse, ki so spet pripotovali. Res mi je zelo žal," je povedala.

Viri pravijo, da so bile težave neizbežne, saj naj bi se zvezdnica sprla s svojo scenografinjo Esmeraldo Devlin. The Sun poroča o "eksplozivnih prepirih". "Čeprav je scenografija stala več milijonov, Adele z rezultatom ni bila zadovoljna in svoje občutke je jasno izrazila," je dejal vir in še dodal: "Adele je bila že tako zelo živčna, prepir pa jo je pahnil v paniko, saj hoče, da je vse popolno."

Devlin je z zvezdnico delala že leta 2016.

Neki drugi vir je povedal, da so se prepiri začeli zato, ker je Adele ves čas spreminjala vrstni red pesmi. "Ni bilo jasno, česa si je Adele želela," pravijo. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.