Magazin > VIP
33 ogledov

Odpovedali Cosbyjevo serijo

Žurnal24 main
Ameriška televizija NBC je v sredo sporočila, da ne bo posnela nove komične serije z Billom Cosbyjem v glavni vlogi.

Za to so se odločili potem, ko je v torek prišla na dan še obtožba o posilstvu.

Cosbyju se je odpovedala tudi televizija TV Land, ki ne bo več predvajala ponovitev serij The Cosby Show, s katerimi je obtoženi igralec kraljeval v 80. letih prejšnjega stoletja in bil nekaj časa tudi najbolje plačani televizijski igralec.

Janice Dickinson je v torek za televizijo ET povedala, da jo je Cosby leta 1982 posilil v hotelu na jezeru Tahoe v Kaliforniji. Najprej naj bi ji postregel s tabletko in vinom, naslednje jutro pa se je zbudila gola in s spominom na posilstvo.

Odvetnik Martin Singer je zatrdil, da Dickonsonova laže, ker bi rada prišla v medije in oživila svojo igralsko kariero. Konec preteklega tedna je Cosbyja podobno in ponovno obtožila Barbara Bowman, ki naj bi jo prav tako posiljeval v 80. letih prejšnjega stoletja.

Bowmanova se je oglasila znova, ker je komik Hannibal Buress javno dejal, da je Cosby navaden posiljevalec. Leta 2004 se je ponudila kot priča v civilni tožbi Andree Constand, prav tako zaradi posilstva, vendar se je Cosby, preden je lahko pričala, s tožnico poravnal za neobjavljeno vsoto denarja.

Nekdanji tožilec iz Pensilvanije Bruce Castor mlajši je izjavil, da je leta 2004 menil, da je Cosby res posiljeval, vendar ni imel dovolj dokazov za vložitev obtožnice.

Bill Cosby je že odpovedal nastop v televizijskih oddajah Davida Lettermana in Queen Latifah, odpovedan pa je tudi projekt z Netflixom. Ni pa Cosby preklical nobenega od 35 samostojnih komičnih nastopov, ki jih ima na seznamu do konca maja prihodnjega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.