Magazin > VIP
59269 ogledov

Odpuščena: Naša priljubljena voditeljica dobila novo priložnost

Viktorji, Tanja Kocman Saša Despot
Vrnila se je za mikrofon.

Tanja Kocman je pred dobrim letom izgubila službo na Radiu Center. Koronavirus je bil za njenega tedanjega delodajalca le izgovor, da z njo prekine pogodbo, pravi. "In poslana sem bila domov. Iz službe. Za nedoločen čas. Z zelo jasnim priokusom, da se jim je razlog za pošiljanje domov podaril prej, kot so si sami znali naglas upati, da bi se," je takrat zapisala na družbenem omrežju. 

A Tanjina ljubezen do radia tudi po slabi izkušnji ni usahnila, zato je danes presrečna, da je na radiu dobila novo priložnost. Sedaj jo lahko slišite v jutranjem programu radia Net FM.

"Od 1.aprila 2021 sem spet za mikrofonom in to znova v jutranjem programu. Očitno mi je ta ura res tako fantastična, da se je kar nočem znebiti. Po prejšnji radijski vlogi sem si vzela (natanko) eno leto časa, da sem razmislila, ali si še želim vrnitve na to področje. In prišla sem do tega, da si tega absolutno želim. Ker ljubim radio. Verjamem, da je izjemen medij, ki ljudem približa tako zabavo, novice, drug pogled na svet kot tudi tebe samega s svojim mnenjem. V preteklosti so se sicer kar potrudili, da bi mi to ljubezen priskutili, a sem ugotovila, da je po 15 letih še vedno obojestranska. Tako sva se skupaj z mojim sovoditeljem Primožem Ademovičem zalučala v vodenje jutranjega programa na radiu Net FM, kjer skupaj z izjemno požrtvovalno ekipo zdaj vlagamo ves trud in dobro voljo v to, da mu s svežino, kreativo in novimi idejami povrnemo nekdanjo slavo,“ je povedala za Žurnal24.

Komentarjev 2