Magazin > VIP
25 ogledov

Odpustila menedžerja, ker je rekel, da je debela

Jennifer Lopez Flynet
Pevka in igralka Jennifer Lopez je nekoč odpustila menedžerja, ker ji je rekel, da bi morala shujšati za nekaj kilogramov. Zvezdnica je to razkrila pred kratkim, med intervjujem s kolegico Jane Fonda.

"Bila sem tako jezna, da si nekdo upa reči, da imam na sebi preveč kilogramov. Niti slučajno nisem bila debela. To je bilo zelo grdo in zlobno od njega," je povedala Jennifer, ki je sicer znana tudi po svojih oblinah, predvsem po zaobljeni ritki.

Zvezdnica je v intervjuju z Jane Fonda še dejala, da ji nikoli ne bi padlo na pamet, da bi shujšala za nekoga drugega. "Jaz takšna pač sem, sem takšen tip ženske. Tudi odraščala sem v krogu žensk z lepimi oblinami in mislim, da je to krasno," je še povedala 42-letna pevka in igralka. Dodala je, da danes ne dobiva več takšnih nasvetov, in meni, da predvsem zato, ker ljudje bolje razmišljajo o oblinah in jih lažje sprejemajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.