Magazin > VIP
216 ogledov

Odpustili Playboyevi zajčici

Amanda in Samanta Šabić Ana Fetih
Seksapilni Playboyevi zajčici sta si kruh služili tudi kot prodajalki v eni izmed trgovin z oblačili v Ljubljani, dokler ju niso na grd način postavili na cesto.

Amanda in Samanta Šabić sta nam na nedavni zabavi potožili, da sta brezposelni. "Ker je Samanta dala odpoved, so odpustili še mene, saj so naju vedno obravnavali v kompletu. Zdaj iščeva novo službo, ki bi jo lahko opravljali ob študiju. Playboy sicer dobro plača, vendar to ni redno delo, s katerim bi lahko pokril mesečne stroške," pravi Amanda.

Sestri pa ne sedita križem rok. Poleg študija, iskanja nove službe in vloge Playboyevih zajčic dekleti načrtujeta še lasten projekt, o katerem sta nam zaupali: "Pripravljava nov projekt, o katerem pa še ne želiva govoriti. Naj poveva le, da bo dobrodelno usmerjen, posvečen predvsem živalim. Ekipo, ki bo zelo velika, že sestavljamo," pravita privlačni zajčici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.