Magazin > VIP
28803 ogledov

Odsotnost Nine Ivanič sprožila ugibanja o sporu, to je resnica

vročica Špas teater
Ne, niso se sprle.

Nina Ivanič, Špela Grošelj in Irena Yebuah Tiran so zvezde ene najbolje sprejetih gledaliških komedij letošnje sezone, Vročice, ki po besedah Špas teatra dvorane polni vse od premiere 14. oktobra. Kaj drugega, kot velik uspeh, od takšne odlične zasedbe tudi nismo pričkovali. A ustavrjalce je doletel velik udarec. Nina Ivanič je zbolela. "Zaradi žal podaljšane bolniške odsotnosti igralke Nine Ivanič, je v predstavo, glasbeno komedijo Vročica vskočila dramska igralka in šansonjerka Lara Jankovič, s katero smo v Špas teatru sodelovali že v preteklosti (Do nazga, Dekliščina, Dan norosti)," so za naš medij povedali v Špas teatru in dodali: "Zgolj v mesecu marcu je napovedanih 20 ponovitev predstave. Ker imamo obveznosti do obiskovalcev, partnerjev in soustvarjalcev predstave, smo se v danem primeru višje sile odločili za hiter vskok nove igralke." Kako izjemna je Lara, pove podatek, da je vlogo naštudirala v zgolj 6 dneh, seveda tudi z veliko podporo soigralk, smo izvedeli.

Po pisanju Točno to je sicer  Ninina odsotnost sprožila ugibanja, ali so se v ekipi sprli, a je Špela govorice zatrla in povedala, da se odlično razumejo in da ni prišlo do nesoglasij.

Lara je v predstavi premierno nastopila 24. februarja. "Bučen aplavz in navdušeno občinstvo sta povedala vse. Lari čestitamo za izjemno delo, prav tako zasedbi Vročice, Nini Ivanič pa želimo hitro okrevanje in si želimo, da se kmalu vrne na naš oder," so še sporočili iz Špas teatra.

Komentarjev 2
  • Grof 18:36 28.februar 2023.

    Ne razumem Nine, da se je spustila na poden Špele, ker …..

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:30 28.februar 2023.

    Tole pa ni samo virozica!