Magazin > VIP
27 ogledov

Odstranili "Mileyino" kroglo

Potem ko je pevka Miley Cyrus s svojim neprimernim vedenjem razburila še v novem videospotu, so študentje ostali brez krogle.

Novi videospot Miley Cyrus, v katerem gola sedi na krogli, s katero se razbija zidove, je razburil starše, pa tudi študente. Prvi so začeli zavijati z očmi, drugim pa je krogla pričela predstavljati nevarnost. Zato so zaposleni na univerzi Grand Valley State v Michiganu že reagirali in odstranili kip, ki ponazarja kroglo, saj je postal tarča študentov. Ti so namreč plezali nanj, zato se je kabel, na katerem je visela krogla, že razrahljal.

Najmanj ena oseba se je slikala gola na omenjeni krogli, več študentov pa je objavilo posnetke, na katerih oponašajo pevkino obnašanje.

Kip, ki je visel na 4,5 metrov dolgem kablu, so v Center Kirkhof namestili leta 1974, kjer je visel šest let, nato pa so ga leta 1995 premestili v vežo omenjene univerze. So se pa zaposleni že pred objavo pevkinega videospota pogovarjali o tem, kaj narediti s kipom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.