Magazin > VIP
6690 ogledov

Odtrgajte si trenutek in si oglejte tega otroka

joshua jackson
1/3
Profimedia
Zvezdnika sta mislila, da bosta skupaj preživela le eno vročo noč. A to je sad njune ljubezni.

joshua jackson | Avtor: Profimedia Profimedia
Igralec Joshua Jackson je bil strt, ko se je končala njegova dolgoletna zveza z Diane Kruger, a njegova zgodba je dokaz, da po dežju posije sonce.

Leta 2018 je spoznal igralko Jodie Turner-Smith, s katero se je eno leto pozneje poročil. V zakonu se jima je rodila hči Janie, ki je danes stara tri leta in je zares prikupna.  

Če gre verjeti 36-letni dolgonogi lepotici, niti ona niti Joshua nista verjela, da bo njuna zveza trajala toliko časa. Vse se je namreč začelo s seksom za eno noč, iz katere pa se očitno lahko razvije tudi srečen zakon. Jodie je v neki pogovorni oddaji razkrila, da sta se spoznala na zabavi. "Videla sem ga, preden je on zagledal mene. Ko sem ga ugledala, sem si rekla: 'Njega hočem'. Ko me je videl, sem se pretvarjala, da ga nisem opazila," je o ljubezenskih začetkih povedala zvezdnica in dodala, da ji je sledil ves večer in jo na šarmanten način osvajal.

"Poljubila sva se že prvi večer in od takrat sva skupaj ... Že tri leta," pa je o zvezi povedal Joshua. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.