Magazin > VIP
5619 ogledov

Odziv Alexa Rodrigueza na poroko Lopezove sprožil zmajevanje z glavo

Alex Rodriguez instagram
Čeprav Alex in Jennifer nista več skupaj, ju nekaj še vseeno povezuje.

Alex Rodriguez se je na novo zvezo svoje bivše, Jennifer Lopez, že nekajkrat neprimerno odzval in tudi na njen poročni dan ni bilo drugače. 

Takrat je na Instagramu namreč objavil posnetek, na katerem je oblečen v jeans, obute ima rjave čevlje ter piše sporočilo na telefonu, medtem ko njegove noge počivajo na mizi. Alex je v video posnetku razkril, da so čevlji iz Italije, kavbojke in srajca od Ralpha Laurena, oblikovalca, ki je ustvaril tudi Jenniferino poročno obleko, v kateri je pretekli konec tedna večno zvestobo obljubila Benu Afflecku. Ji je tako želel povedati, da še ni pozabil, da ju je veliko povezovalo, tudi ista ljubezen do Ralpha Laurena?

Jennifer in Alex sta se v zvezo spustila leta 2017, marca 2019 pa sta oznanila zaroko. Leta 2020 sta bila zaradi pandemije prisiljena prestaviti svoj poročni dan, nakar sta aprila 2021 presenetila z izjavo o razhodu. Takrat sta v skupni izjavi za Today dejala: "Spoznala sva, da se bolje razumeva kot prijatelja in se veseliva, da bova to tudi ostala. Še naprej bova sodelovala in se podpirala pri najinih skupnih poslih in projektih."

V kasnejšem intervjuju za ET je Alex z veseljem govoril o njunem ljubezenskem razmerju. "Imel sem pet let neverjetnega življenja in partnerstva in tudi s hčerkama smo se veliko naučili. Zdaj imamo priložnost, da to izkoristimo in gremo naprej ter si rečemo: 'Veš kaj? Zelo smo hvaležni za zadnjih pet let, kako lahko naredimo naslednjih pet let še boljših zaradi pridobljenih izkušenj?' Torej sem na odličnem mestu. Zelo sem hvaležen, kam sta me Bog in svetloba resnično postavila, in res se veselim. Predvsem zato, da vidim, kako se moji dekleti še naprej razvijata."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.