Magazin > VIP
67 ogledov

Oglasila se je biološka mama Michaelovih otrok

Michael Jackson 1996 Žurnal24 main
V nedavno dramo družine Jackson se je vključila tudi biološka mama Paris in Princea Jacksona.

"Ko sem videla, da je Janet udarila Paris, so mi pritekle solze in roke so se mi tresle od jeze," je izjavila Debbie Rowe, nekdanja žena pokojnega kralja popa Michaela Jacksona ter biološka mama njegovih dveh starejših otrok, Paris in Princea. Povedala je, da bo, če bo videla, da so otroci ogroženi, zahtevala skrbništvo nad njimi. Sicer je prepričana, da bi se družina Jackson rada okoristila z otroki zaradi Michaelove dediščine.

Sodišče je pred kratkim najprej odvzelo skrbništvo nad otroki njihovi babici Katherine in za njihovega začasnega skrbnika imenovalo T.J.-ja Jacksona, sina Michaelovega brata Tita, zatem pa ji ga nazaj vrnilo. Skrbništvo si bo delila s svojim vnukom T.J.-jem.

Debbie je bila z Michaelom poročena tri leta, do leta 1999. "Nisva seksala in spala sva v ločenih spalnicah. Ko sem rodila Paris in Princea, mi je plačal, da odidem. Nikoli nisem čutila vezi z otroki, niti je ne želim," je sicer pred leti priznala Debbie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.