Magazin > VIP
28 ogledov

Ogledalce, ogledalce na steni, povej ...

Trenutno najbolj zaželena hollywoodska lepotička Carlizina Jolectron je na žalos
1/17
Žurnal24 main
Tudi hollywoodske zvezde niso idealne in imajo sem ter tja kakšno napako. Vendar lahko po zaslugi natečaja svojo idealno zvezdo naredite kar sami.

Spoznajte Carlizino Jolectron; lepotico, ki jemlje dih. A ostro oko bo hitro presodilo, da je na fotografiji nekaj zelo domačega. Res je, Carlizina ni resnična ženska, saj je fotografija fotomontaža treh lepotic: Angeline Jolie, Charlize Theron in Carmen Electra.

Je pa Carlizina le ena od mnogih posrečenih kombinacij na natečaju v oblikovanju fotografij v Adobovem programu Photoshop. Organizirala ga je spletna stran Worth1000.com, in sicer z namenom, da bi ustvarili idealno znano osebnost. Natečaj je ugledal luč sveta le en teden po objavi raziskave plastičnih kirurgov z Beverly Hillsa, ki so imenovali nekaj najbolj zaželenih znanih ljudi, katerih idealni lepoti se poskušajo približati njihove stranke.

Izsledki raziskave kažejo, da so v plastični kirurgiji najbolj zaželene polne ustnice že omenjene Joliejeve, nedolžne oči Katie Holmes, visoke ličnice Keire Knightley in prifrknjeni mali nosek Katherine Heigl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.