Magazin > VIP
205 ogledov

Oglejte si sina naše premierke

Oskar Cvjetičanin NK Domžale
Oskar Cvjetičanin, sin naše predsednice vlade Alenke Bratušek, je zelo nadarjen nogometaš.

Nogometaši Domžal do 15 let so se v angleškem Manchestru uvrstili med štiri najboljše ekipe na največjem turnirju v tej kategoriji na svetu – Nike Premier Cup. Varovanci Primoža Jeršina so se v četrtfinalu udarili z brazilskim Internacionalom, nekdanjim zmagovalcem tega turnirja, in ga premagali po streljanju enajstmetrovk. V polfinalu so se pomerili z italijanskim AC Milanom, ki je v četrtfinalu, prav tako po streljanju enajstmetrovk, izločil Real Madrid. Slovensko-italijanski obračun se je po rednem delu končal neodločeno z 1:1, v loteriji strelov z bele točke pa so bili s 6:5 uspešnejši Milančani, ki se bodo v finalu na Old Traffordu pomerili z zagrebškim Dinamom.

V zadnji tekmi turnirja so se Domžalčani za tretje mesto udarili z londonskim Arsenalom. Z goli Jana Mlakarja, Igorja Kondiča in Marcela Keneta so Topničarje ugnali s kar 3:0 in osvojili tretje mesto na svetovnem finalu Nike Premier Cupa.

Med domžalskimi junaki je tudi Oskar Cvjetičanin, sin naše premierke. Podobnost med njima je očitna ...

Komentarjev 26
  • KOJAK 10:28 15.avgust 2013.

    IN KAJ IMAJO TVOJE NEBULOZE s tem najstnikom, ki se je rodil v Sloveniji in že od rojstva živi v Sloveniji.

  • Korel Fuzekelj 21:35 14.avgust 2013.

    Lep kao tata, pametan kao mama !

  • allstarr111 21:00 14.avgust 2013.

    KOJAK, tko je aveš, v večini normalnih demokracij se državljanstvo dobi po dolgoh letih ko se prosilec že asimilira in pokaže neko lojalnost do države v kateri prosi za državljanstvo, sem spada kot očka ENA znanje jezika države ve keteri ...prikaži več bi rad živel, tako govorno kot pisno, to je prvi pogoj, kao govoriš doma nobenge nič ne briga.Za primer si poglej Avstralijo, ali pa njihov bratski sistem Anglijo, tam ne boš delal preden ne boš imel vizo in preden dobiš stalno delovno vizo mora miniti najmanj 5 let, plus da sploh dobip vizo morajo potrebovati ljudi tvojega poklica ali znanja. Šele po dolgih desetletjih nekje 20 let, z dosti muke dobiš državljanstvo.Mene sicer ne moti ampak, nekaj pe je res, mi smo talal državljanstva za par flaš piva.