Magazin > VIP
8352 ogledov

Ojej. To si dvor misli o Meghanini karieri

meghan markle Epa
S tem zapisom je dal britanski dvor jasno vedeti, kaj si misli o Meghanini filmski karieri.

Vojvodinja Sussexa je dobila svojo uradno spletno stran, na kateri o njeni 15-letni filmski in televizijski karieri ni zapisano nič.

Dvor se je osredotočil zgolj na njene dobrodelne projekte. Omenili so, da je kot 11-letna deklica dosegla, da je neko podjetje spremenilo tekst v svojem oglasu za detergent, ki se je Meghan zdel preveč seksističen. Omenili so tudi, da se je že kot najstnica posvetila ljudem, ki v življenju niso imeli takšne sreče kot ona. V Los Angelesu je pri 13. letih začela pomagati v kuhinji, kjer so pripravljali obroke za revne. Leta 2014 je postala svetovalka pri organizaciji One Young World, eno leto pozneje pa se je pridružila tudi Združenim narodom, kjer se je zavzemala za enakost med spoloma. Leta 2016 je postala ambasadorka World Vision in obiskala Ruando ter Indijo, ter se zavzemala za boljše izobraževanje otrok.

 

Komentarjev 1
  • oddball 16:03 24.maj 2018.

    To kar ste napisali ni res. To ste si izmislili ali pa gledamo dve različni strani. Jaz sem gledal to: https://www.royal.uk/duchess-sussex - Career After university Her Royal Highness worked as an actress, appearing in film and television. She most notably ...prikaži večst notably played the role of Rachel Zane on the series Suits for seven seasons, completing over 100 episodes. Whilst working on Suits, The Duchess moved to Toronto, Canada where ............ itd.