Magazin > VIP
30 ogledov

Ojoj! Mirelo z dogodka odpeljal rešilec

Big Brother Saša Despot
Da se zna pobrati po še tako hudem padcu, je dokazala že večkrat.

Zmagovalka šova Big Brother Mirela na polno uživa svojo novo slavo. Konec tedna je v enem izmed mariborskih klubov gostila noro zabavo, še pred tem pa se je udeležila modne revije, ki pa se ni končala najlepše.

"Ob koncu revije so me povabili na pisto, a so me vsi te reflektorji tako zaslepili, da sem v vrtoglavo visokih petah kar hudo padla. Naj poudarim, da nisem nič pila. Sicer sem se takoj pobrala in vzkliknila 'O moj bog', vendar je bil padec tako hud, da sem potrebovala šivanje, zato so me z rešilcem takoj odpeljali na mariborsko urgenco. Na kolenu imam nekaj šivov, komolca pa še danes ne morem stegniti do konca, vendar ni hujšega. Moram povedati, da so me zelo lepo oskrbeli, osebje in moji prijatelji pa so bili tako sproščeni, da je kar na urgenci iz tega nastal cel žur," je dogodek opisala Mirela, ki je že večkrat dokazala, da se ne zlomi kar tako oziroma da se zna po padcu, takem ali drugačnem, tudi hitro pobrati.  

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 5
  • patron 14:27 21.junij 2016.

    pijana od slave.......bruhahaha......fuknla po tleh.....!!!

  • patron 10:08 21.junij 2016.

    res je, prava prostitutka....!!!

  • patron 09:34 21.junij 2016.

    ona je pala pod poden, ko ga je fafa....pred celo slo.....kravetina.....se vlači po slo, vabi na dopust mlade žrebce, namesto, da bi šla na dopust s svojima sinovoma......