Magazin > VIP
24 ogledov

Oko vrgel tudi na britansko manekenko

Eva želi čim prej končati zakon s Tonyjem. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Potem ko naj bi Tony Parker Evo Longorio prevaral z ženo svojega nekdanjega soigralca, je zdaj prišla v javnost novica, da naj bi se spogledoval še z neko britansko manekenko.

Slavni košarkar Tony Parker naj bi 19-letni britanski manekenki Sophiji Egeler prek mobilnika poslal svojo golo fotografijo in ji ob tem napisal: "Želiš še kakšno bolj seksi fotografijo?"

 

In ravno tovrstna sporočila naj bi bila glavni razlog, da je Eva pretekli teden vložila zahtevo za ločitev. 35-letna igralka je namreč na moževem telefonu našla več sporočil, nekaj naj bi jih poslal tudi Erin Berry, ženi svojega nekdanjega soigralca.

 

Po stopinjah Woodsa in Jesseja Jamesa?

Sophia, za katero se sumi, da je Tonyjeva ljubica številka dve, je zvezdnika spoznala v Londonu, kjer naj bi jo Tony začel osvajati takoj, ko sta se spoznala. "Že v prvi minuti me je hotel zvabiti v posteljo. Sprva sploh nisem dojela, da je mož Eve Longorie," je pojasnila mlada manekenka. "Moje zavrnitve ni hotel sprejeti, ves čas mi je govoril, kako zelo sem mu všeč."

 

Nazadnje se je odločila, da bo z njegovimi prijatelji odšla v nek klub, a se je po kratkem času odločila, da odide. "Ko sem rekla, da odhajam, mi je Tony sledil na ulico. Rotil me je, naj se mu pridružim v njegovi hiši. Odklonila sem."

 

Eva Longoria Tony Parker | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Naslednji dan ji je 28-letni košarkar začel pošiljati sporočila, potem ko je od prijatelja dobil njeno telefonsko številko. Sophia ga je ignorirala, ko pa ji je poslal svojo golo fotografijo, jo je zaskrbelo. Napisal ji je celo, da bo prišel k njej domov, če mu ne bo odpisala.

 

Po Sophijinih besedah je s pošiljanjem sporočil prenehal pretekli teden, ko je v javnost prišla novica, da se z Evo ločujeta. "Ko sem slišala za njuno ločitev, nisem mogla verjeti. Kako neumen je lahko, da tvega zakon s takšno žensko?" se še vedno sprašuje Sophia.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.