Magazin > VIP
39 ogledov

Okorn se je izkazal tudi kot nogometaš

Mitja Okorn
1/9
Monika Zielska
Režiser Mitja Okorn je Poljake navdušil še kot nogometaš ekipe zvezdnikov, ki so porazili poljske poslance.

Mitja Okorn, ki je v pričakovanju novembrske premiere svojega novega celovečernega filma Letters to St. Nicholas (Listy Do M.) v Varšavi, se je pretekli konec tedna na varšavskem stadionu Pepsi Arena udeležil tudi dobrodelne nogometne tekme med zvezdniki in politiki, s katero so zbirali sredstva za obnovo onkološke klinike. Tekmo si je ogledalo kar 30 tisoč ljudi.

Znani slovenski režiser je tako na mestu levega napadalca ekipe zvezdnikov pripomogel k porazu moštva poslancev iz poljskega dvodomnega parlamenta s končnim rezultatom 2:1. V ekipi poražencev je sicer manjkal premier Donald Tusk, ki se je opravičil zaradi evropskih obveznosti.

Okornov najnovejši film – duhovita in obenem romantična zgodba z dramatičnimi vložki, ki se odvija na božič ter prepleta usode družin in posameznih likov, ki jim ta dan za vedno spremeni življenja – na Poljskem že intenzivno oglašujejo in prvi odzivi so presegli vsa pričakovanja.

O tem, ali bomo film lahko videli tudi pri nas, se Okorn še dogovarja, napovednik pa si vseeno lahko ogledate zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.