Magazin > VIP
68 ogledov

Đoković razkril zasebne težave

novak đoković EPA
Novaka Đokovića v zadnjem času ne pestijo le težave z zapestjem.

Srbski teniški igralec v New Yorku brani lansko zmago. Težave mu povzroča poškodba zapestja, zaradi katere je bil prvi dvoboj na turnirju malce zahtevnejši kot običajno.

Đoković je po dvoboju s Poljakom Jerzyjem Janowiczem sedel pred novinarje in se razgovoril tudi o porazu v Wimbeldonu. Njegov presenetljivi izpad v tretjem krogu namreč ni bil posledica poškodbe ali slabe forme temveč težav v zasebnem življenju.

"Sem v takem položaju kot vsi ostali. Vsi imamo zasebne težave in stvari, ki so bolj izzivi kot težave. Stvari, s katerimi se moramo soočiti in jih zaobiti, da se razvijemo kot ljudje. Tako obdobje sem preživljal v Wimbeldonu. Zgodilo se je tam, rešilo in življenje gre dalje. Bila je čisto zasebna zadeva in povsem nepovezana s poškodbo zapestja," je povedal Đoković in zatrdil, da je vse v redu.

V podrobnosti se športnik ni spuščal. So se pa pred časom tuji mediji že razpisali o tem, da naj bi se Srb precej zbližal z indijsko igralko Deepiko Padukone. Marca so jo ujeli na večerji v Los Angelesu, s katere sta se odpeljala skupaj.

Đoković se je pred dvema letoma poročil z Jeleno Ristič, s katero naj bi bila, po poročanju italijanskega časnika Gazetta dello Sport, pred ločitvijo. A kot kaže sta zakonca le uspela zgladiti spore, saj je Jelena na družbenih omrežjih objavila fotografije, ki kažejo, da mogoče le ni bilo tako hudo. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.