Magazin > VIP
23 ogledov

Đoković se je zaročil!

Novak Đoković Jelena Ristić EPA
Srbski teniški igralec Novak Đoković je zaročen.

V ponedeljek sta se zaročila slavni tenisač Novak Đoković in njegovo dekle Jelena Ristič. Poroka naj si se po poročanju medijev zgodila konec prihodnjega leta, lokacija pa še ni znana. Novico je prek družabnih omrežij sporočil kar Nole, ki je zapisal: "Od zdaj vam bom Jeleno predstavljal kot zaročenko in prihodnjo ženo ... hehe, začenja se uvajanje :) Sladke skrbi :) Zelo sva srečna."

Novak in Jelena, ki skupaj že osem let, veliko srbsko poroko načrtujeta za prihodnje leto, romantična zaroka pa naj bi se zgodila v Monte Carlu. Novico o poroki je potrdila tudi mati srbskega športnika Dijana Đoković: "Da, zaročila sta se, to je vse, kar vam lahko povem. Želim jima vso srečo, v njihovem imenu pa ne morem nič povedati." 

Zaljubljenca sta se spoznala še v času šolanja, ko je Jelena obiskovala gimnazijo v Beogradu. Ko je diplomirala v Milanu, sta skupaj začela živeti v Monte Carlu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.