Magazin > VIP
1 ogledov

Oksana pritiska na Mela

Mel je zaradi Oksane zapustil ženo, s katero je bil 30 let poročen. Žurnal24 main
Noseča Oksana grozi Melu Gibsonu, da ga bo zapustila, če bo še naprej popival. Ameriški zvezdnik naj bi imel hude težave z alkoholom, zato ga želi nova izbranka z ultimatom spraviti na zdravljenje.
Oksana, ki je v četrtem mesecu nosečnosti, je pripravljena z oskarjevim nagrajencem Melom Gibsonom prekiniti vse vezi, če se le-ta ne odpravi na zdravljenje. Njen strah pred Melovim popivanjem pa se bržkone skriva v tem, da je Mel v preteklosti opit od alkohola že večkrat prevaral svojo ženo. "Oksana bo spala veliko mirneje, če bo vedela, da Mel ne pohajkuje naokoli in osvaja drugih žensk," je povedal vir. A Mela naj bi bilo izjemno težko prepričati, da preneha piti. "Že od nekdaj počne, kar ga je volja, in nikoli ne posluša nikogar." Oksana pa si vseeno lahko malce oddahne, saj viri trdijo, da je Mel izjemno zaljubljen v svoje dekle in bo naredil vse, da se njuna zveza obnese.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.