Magazin > VIP
12 ogledov

Oksana zahteva pol miljona dolarjev

mel gibson Žurnal24 main
Oksana Grigorieva od Mela Gibsona zahteva kup denarja in pol milijona dolarjev za svojega sina, ki naj bi zaradi Gibsona utrpel hude travme.

Drama Grigorieva-Gibson se je v petek nadaljevala na sodišču za družinsko pravo. Bivša zakonca sta pred sodnika sedla ločeno in nadaljevala pogajanja o skrbništvu za njuno hčerko Lucio, ki prah dviguje predvsem zaradi Oksaninih nerazumnih finančnih zahtev. Med drugim naj bi lepotica zahtevala pol milijona dolarjev visoko odškodnino za svojega 14-letnega sina Alexandra (ki ga ima skupaj z igralcem Timothyjem Daltonom), nad katerim naj bi se Mel po njenih besedah tudi telesno izživljal.

Duševni in telesni napad na fanta naj bi se zgodil med njunim hudim prepirom 6. januarja 2009, ko je Mel Oksani celo izbil dva zoba, čeprav sam trdi, da jo jo je samo oplazil z namenom, da bi jo umiril, ker je s svojim vedenjem ogrožala njuno dojenčico. Lepotica pravi, da naj bi igralec z njenim sinom obračunaval že prej.

Videti je, da Gibson in Grigorieva še dolgo ne bosta dosegla tako finančnega kot skrbniškega dogovora.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.