Magazin > VIP
8292 ogledov

Olena Zelenski: Najin zakon je na pavzi

zelenski Instagram
Od začetka vojne v Ukrajini svojega moža ni veliko videla.

Prva dama Ukrajine je v pogovoru za CNN potožila, da je njen zakon s predsednikom, odkar se je začela vojna, "na pavzi". Par se v zadnjih mesecih ni videl pogosto, ko pa sta se, je bil čas, ki sta ga lahko preživela drug ob drugem, kratek. "Vsaj začutila sem ga lahko ob sebi," je dejala Olena Zelenski in dodala: "To ni normalno. Ni normalno, da otroci ne morejo videti svojega očeta in se z njim lahko pogovarjalo le po telefonu. Najina zveza je na pavzi, tako kot pri vseh ostalih Ukrajincih. Čakamo, da bomo spet združeni, da bomo lahko skupaj preživljali večere in se z otrokoma pogovarjala o njunih rečeh." 

Tako Zelenski kot tudi njegova žena Ukrajine nista zapustila. V prvih tednih se družina ni niti enkrat videla. Predsednik je živel v svoji pisarni, njegova družina pa na skrivni lokaciji. 

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 09:45 07.julij 2022.

    Ona dva sta na pavzi, kaj pa Ukrajinke, ki svojih možov nikoli več ne bodo videle?

  • Avatar luckyss
    luckyss 10:19 01.julij 2022.

    Glavno da njuna "offshore" podjetja niso na pavzi....Po trditvah predstavnikov "vrhovne rade" prinašajo za časa vojne po 100 milijončkov $...mesečno !!

  • 4krogci 09:43 01.julij 2022.

    Kako zanimivo…zakon dala na pavzo…zakaj? Da lahko on posiljuje rusinje zivece na vzhodu ukrajine??? No ja sej od takih nicev od ljudi ni druzga za prcakvat!!