Magazin > VIP
23 ogledov

Olivia Munn se je poškodovala

Olivia Munn FameFlynet
Igralki Olivii Munn se je pripetila manjša nezgoda.

Potem ko je padla z gugalnice, si je izpahnila ramo. Njen padec je posnela kamera, ki je razkrila, da je zvezdnica priljubljene serije Uredništvo (The Newsroom) padla doma. Ko jo je prijateljica porinila, se je gugalnica v zraku zlomila, igralka pa je priletela na tla na zadnjico.

"Šla sem zelo visoko, ko se je gugalnica zlomila. Slaba novica – izpahnjena rama. Dobra novica – smejala sem se in vse posnela na video," je delila svojo izkušnjo s svojimi oboževalci na Twitterju.

Vede se kot prava diva

Munnova trenutno igra v seriji Uredništvo, v kateri upodablja uspešno ekonomistko Sloan Sabbith. Vendar ji je po poročanju nekaterih medijev vloga malce stopila v glavo, saj se je postala precej ošabna. "Vede se kot diva, ima velik ego, slava ji je stopila v glavo. Vede se, kot da ona vodi serijo," je povedal vir.

"Vsem po vrsti ukazuje, pritožuje se nad scenarijem, stiliste pa ves čas kritizira. Ko je zvečer snemanja konec, nihče ne govori z njo. Če se bo tako nadaljevalo, ne bo ostala dolgo," je še znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.