Magazin > VIP
21 ogledov

Olivia Wilde nasledila Renée

Na hollywoodski sceni je nov parček. (Foto: Flynet/EPA) Žurnal24 main
Bradleyja Cooperja, ki se je pred nekaj meseci razšel z Renée Zellwegger, so opazili na več zmenkih z Olivio Wilde, medtem pa naj bi Renée uživala v družbi Johna Mayerja.

Igralec Bradley Cooper naj bi imel novo dekle, in sicer naj bi bila to Olivia Wilde, ki se je na začetku leta ločila od Taoa Ruspolija. Igralka je Bradleyja nedavno spremljala na premieri njegovega filma Prekrokana noč 2. "Ves čas jo je prijemal za roko ali pa ji roko položil na spodnji del hrbta. Bilo je res ljubko. Ves večer je skrbel zanjo," je povedal neimenovani vir. Parček pa so nato konec tedna opazili tudi med flirtanjem na zabavi.

 

Vendar pa naj bi tudi Bradleyjeva bivša že našla zamenjavo zanj. Renée Zellwegger naj bi se namreč začela videvati z glasbenikom Johnom Mayerjem. V nedeljo zvečer sta se zabavala v družbi še enega para na terasi nekega lokala, kjer so jedli hamburgerje in jih zalivali z margaritami in pivom.

 

Bradley še vedno živi z mamo

Šestintridesetletni Bradley sicer še vedno živi s svojo mamo in kot pravi, v tem uživa. Igralec je namreč januarja po smrti svojega očeta povabil mamo Glorio, naj se vseli v njegovo vilo v Los Angelesu. Pred tem je živel s starši v Philadelphii. "Všeč mi je, da je z mano. Ne bi mogel drugače," je povedal igralec in pojasnil, da si je bil s starši vedno zelo blizu. Ko je snemal film v Philadelphii, je vsak prosti trenutek preživel z njima. "Med snemanjem sem tam dobil stanovanje in moji so se skupaj z mano vselili vanj. Ne vem, kako se je to zgodilo, to je irsko-italijanska stvar," meni igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.