Magazin > VIP
351 ogledov

Omar: Midva se imava zelo rada

Tina Vunjak Omar Naber Mediaspeed.net/Žurnal24
Pevec Omar Naber in plesalka Tina Vunjak sta sprožila govorice, da sta sveže zaljubljena. Govorice smo preverili kar pri Omarju.

Omarja Naberja in Tino Vunjak, hčerko pokojnega pevca Brendija, so pred kratkim opazili v kinu, kamor sta skupaj prišla na premiero nekega filma. Ker sta se ves čas objemala in si namenjala lepe poglede, sta Omar in Tina zanetila govorice, da sta sveže zaljubljena, a pevec nam je pojasnil, da nista skupaj. "Nisva par, je pa res, da sva šla skupaj v kino," nam je situacijo razložil Omar in dodal: "Midva se imava zelo rada, se objemava, ampak par pa nisva."

Priljubljeni pevec, ki pravi, da uživa v samskem stanu, je zadnje čase še najbolj zaljubljen v London, kamor ga vleče vse pogosteje. Trenutno je v Ljubljani, a gre čez nekaj dni spet na Otok. "Jaz sem itak malo razpet, malo pridem, malo grem. V petek grem spet za kakšen mesec in potem spet pridem za kak mesec nazaj," je še pojasnil za konec. Morda pa ima v Londonu kakšno lepotičko?

Komentarjev 2
  • kapibara 14:13 28.januar 2013.

    Saj Omar nima "rad" samo nje, ima "rad" tudi soplesalke po raznoh diskotekah-kljubih.. tam nekje pri Zvezda parku..k s gre tja dol, v kao neko, klet..

  • KOJAK 13:06 28.januar 2013.

    O NABER ti si tak car, a sm lah tvoj prjatu? A te lahko dodam na fejsu za prjatla? Mam sestro staro 14 let, jo boš lah za joške šlatu...