Magazin > VIP
2199 ogledov

Omar Naber: Ne vem, s čim sem si zaslužil toliko zaupanja

Omar Naber Žurnal24 main
Omar Naber je spet obiskal svoj ljubljeni London.

Pevec Omar Naber ne skriva, da ima rad otroke in da bi nekoč rad postal oče. Potrditev, da je očitno rojen za to vlogo, je naš pevec dobil tudi med nedavnim obiskom Londona, kamor se zelo rad vrača.

Kot je razkril na Facebooku, je pozno ponoči na avtobusni postaji Victoria čakal ne prevoz do letališča, ko je k njemu prisedla indijska družinica z deklico, ki je bila stara približno dve leti, in veliko prtljage. 

"Punčka od utrujenosti joka, noč ji ne da miru. Starša sta od poti, prtljage in joka vidno utrujena. Malo punčko pogledam, se ji nasmejim in pomaham. Punčka neha jokati kot bi odrezal! Starša se mi nasmehneta, jaz se še naprej s hecnimi pogledi in nasmeški ukvarjam s ta malo. Mala stegne roke k meni, starša se z začudenjem spogledata, kmalu nasmejita, ata mi jo posadi v naročje. Vprašata, če gresta lahko medtem po kavo,“ je zapisal Naber in dodal, da sta ga starša zelo presenetila. "Ne vem, s čim sem si zaslužil toliko zaupanja. Punčko in vso prtljago pustita meni v čuvanje in mirno odideta. Čez par minut se nasmejana vrneta s kavo in zadovoljno gledata, kako se igram s punčko. Ko se poslovimo, mi ata v polomljeni angleščini reče: 'You good boy. You will good father', in mi poda roko. Moj december bo zaradi tega dogodka lepši.“

Komentarjev 2
  • kapibara1 15:36 02.december 2019.

    Postaja arabski gujdek v obraz.. Ljubi London ? Tam je tudi špilal na podzemni, ko se je ognu "obremenitve", 2 leti pogojne, zaradi štale- nadlegovanje deklet, v disku

  • Avatar vec
    vec 11:42 02.december 2019.

    Samo želja bo ogromno premalo, je treba poiskat osebo ki ima XX in ne Y kromosome, potem si šele na pravi poti da si lahko resnično ŽELIŠ otroke. Prej ne bo nič, pa naj LGBT goni vsi enaki kakor hoče, ...prikaži več nikoli ne bomo enaki, in prav je tako.