Magazin > VIP
19207 ogledov

On je naredil pretresljivi posnetek Valentine Plaskan

Valentina Plaskan Amanda Gril
Posnetek je hitro prišel do Bojana Požarja.

Novinarka informativnega programa TV Slovenija Valentina Plaskan je, ko je izvedela, da bo ob voditeljski stolček, doživela napad tesnobe, ki je bil, kot je povedala, posledica stresa, pritiskov v službi in izgorelosti. Kakšne simptome je občutila in kaj se je dogajalo pred njenim kolapsom, lahko preberete TUKAJ.

Po Plaskan je prišlo reševalno vozilo in jo v spremstvu kolega Luke Svetine odpeljalo v bolnišnico. Svetina je bil tudi tisti, ki je naredil pretresljivo fotografijo Valentine, medtem ko je čakala, da jo reševalci odpeljejo. Ta posnetek je Bojan Požar objavil. "Valentina Plaskan je res prosila, naj se njeno zdravstveno stanje dokumentira za morebitno kakršnokoli dokazovanje, kar ji je svetoval odvetnik, pa tudi njen sindikat. S fotografijo je bil seznanjen ozek krog ljudi, žal jo je nekdo posredoval Požarju, kar obžalujem, enako tudi Valentina," je Svetina povedal za Slovenske novice. 

Zakaj so se morali nekateri znani obrazi posloviti od svojih položajev, je razložila Polona Fijavž.

Komentarjev 18
  • www 07:16 11.oktober 2023.

    si jedla sir? si jedla? si dobla?

  • www 07:15 11.oktober 2023.

    pa zanimivo, da se je glih sesljavi lukec znašel tam ob ženski, ko je kao bla v krizi. pa ravno on, sotrpin nastavljenec. zgleda bol, kot da je bilo zrežirano. ker rešilec tut ne pride za vsako pm. komot bi ...prikaži večbi jo gdo (lukec recimo?) odpeljal na urgenco... pač resničnostni šov sđs. si jedla sir? si jedla? si dobla?

  • jakec1575 22:27 10.oktober 2023.

    V zivljenju je tako. Stavis na konja in vidis. Ce si ultra ambiciozen, stavis na napacnega konja velikokrat. Potem je potrebno sprejeti posledice.