Magazin > VIP
26 ogledov

Ona je novi monaški dragulj

Beatrice Borromeo, Pierre
1/4
Profimedias
Na krstu moških dvojčkov je vse zasenčila zaročenka Pierra Casiraghija, sina monaške princese Caroline.

Je mlada, lepa in inteligentna. Že na prvi pogled je kristalno jasno, zakaj se je 27-letni Pierre Casiraghi zaljubil v dve leti starejšo manekenko in pravnico Beatrice Borromeo, ki je v soboto, ko so v Monaku krstili potomca kneza Alberta, nase vlekla poglede visokih gostov in tudi pozornost medijev.

Lepotica je nosila prekrasno belo obleko, ki je spominjala na stil petdesetih let. Klobuk in viseči uhani pa so njen elegantni videz še dodatno poudarili. Zdi se, kot bi se Italijanka pri izboru obleke zgledovala po kneginji Charlene, ki je prav tako nosila belo obleko iz modne hiše Dior Haute Couture.

Kdo je Beatrice?

Beatrice je uspešna manekenka, ki prihaja iz slavne italijanske aristokratske družine. 29-letnica je zaradi svojih izkušenj kot manekenka redna gostja na rdečih preprogah, a na svoj priimek, poznanstva in lepoto se ne zanaša. Beatrice namreč ni le lepa, ampak tudi zelo pametna. V Milanu je študirala pravo in ekonomijo, v New Yorku pa novinarstvo in umetnost. Trenutno je zaposlena pri dnevniku Il Fatto Quotidiano, piše pa tudi za spletni portal The Daily Beast.

V Angliji in v Italiji so prikazali dokumentarni film o kalabrijski mafiji Mamma Mafia, pri katerem je sodelovala tudi Beatrice. Intervjuvala je nekdanjo članico mafije Mariso Merico, ki ji je izdala številne skrivnosti. 

Betarice in Pierre sta se zaljubila leta 2008, že to poletje pa naj bi stopila pred oltar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.