Magazin > VIP
1344 ogledov

Ona je novi top model Slovenije

World top model Slovenija
1/3
Agencija Ekskluzivno
Dobili smo World Top Model Slovenia 2023.

To je postala 20 letna Valentina Vatovci iz Obale, visoka 179 cm. Prva spremljevalka je Anita Švajger z Vrhnike, The Look World Top Model pa Nina Vinšek iz Koroške.

Letošnji izbor, ki ga je vodila Kaly Kolonič, TV voditeljica, lastnica Agencije Ekskluzivno in lastnica World Top Model Slovenia, prvič v zgodovini obiskal gospod Fiore Tondi, veliko ime v svetu modnega sveta in lastnik svetovne licence World Top Model, ki je bil nad finalnim izborom navdušen. Na izboru so nastopili Davor Radolfi, ki je pravkar izdal novo ploščo Novi čovjek sam sutra, Gregor Ravnik, zmagovalec MMS, Maja Založnik, drugouvrščena na Slovenski Popevki, prvakinje iz Plesnega mesta, Miki Vlahovič, Chorchyp in Sash.

Zmagovalka World Top Model Slovenia, Valentina Vatovci, bo decembra odpotovala v Monte Carlo, kjer se bo potegovala za kar 200.000 evrov vredno nagrado, letno pogodbo za delo v svetu modelinga v Milanu, Parizu in New Yorku. Letos se bo slovenskega izbora udeležil tudi lastnik svetovne licence World Top Model, gospod Fiore Tondi. "Zelo sem vesel, da sem prvič prisostvoval kot predsednik žirije na finalu izbora World Top Model Slovenia 2023 ter predstavil svojo mednarodno izkušnjo v svetu mode. Nad organizacijo dogodka, ki ga je organizirala vsestranska Kaly Kolonič sem izjemno navdušen, saj tako raznolikega finala, ki bi zajemal modo, glasbo, ples, umetnost in tako dobrega vzdušja v 33 letih še nismo imeli," je povedal Tondi in zagotovil, da se v Slovenijo zagoto spet vrne naslednje leto.

Komentarjev 2
  • bi_ba 20:55 17.oktober 2023.

    A kakšnih lepih pa ni bilo na voljo?

  • Pierre 14:08 17.oktober 2023.

    A tale ki drži črno majico z napisom v roki???