Magazin > VIP
103 ogledov

Opa! Marko v objemu druge, je Mirela že pozabljena?

Marko Jovanović
1/3
Ana Gregorič
Je Marko že pozabil Mirelo?

Nekdanja tekmovalka šova Bar, 31-letna Tanja Balabanić, je v enem tednu že dvakrat podražila s fotografijo, na kateri uživa v družbi izpadlega tekmovalca šova Big Brother, Marka Jovanovića. Glede na to, da mu na drugi sproščeno sedi v naročju, smo Marka, za katerega sedaj že vsa Slovenija ve, da so mu všeč starejše, povprašali, ali je na vidiku morda nova simpatija?

"Sva samo prijatelja, poznava se že od prej, in sicer preko Sanje, ki je prav tako nekdanja Barovka. Tanja pač rada objavlja slike, mislim da vsak dan objavi kakšno," pravi 21-letni Marko in se pošali: "Ni dovolj stara."

Dodaja, da avantur trenutno ne išče, saj si želi najprej razčistiti situacijo z Mirelo. Tega se je držal tudi na prvomajskem Spring Breaku v hrvaški Kanegri, študentski zabavi, ki je sicer znana po razvratnem dogajanju. A Pirančan pravi, da se ni spozabil: "Tudi ko spijem, zelo trezno razmišljam, verjetno sem eden redkih."

Komentarjev 2
  • Jagijagi1 12:52 07.maj 2016.

    Mošnje se počasi polnijo tako da bo treba kmalu kaj izprazniti!

  • nergač 10:20 07.maj 2016.

    A.F. ali si se kdaj zamislila, kakšno delo opravljaš s tem pisunstvom? Če si končala katerokoli šolo, tudi samo osnovno, je to nizkotno klobasanje o "znanih Slovenkah" in njihovih coitusih, sanjskih vaginah (??!), osramjih Lee...itd. nekaj, kar v naslednjih letih ...prikaži več lahko nadgradiš. Npr. greš nazaj v šolo, to ti bo najbolj koristilo. Takih avš, ki bodo pisale tole in podobno pri Žurnalu, je na cesti dovolj in brez tebe se bodo zlahka znašli. Vso srečo.