Magazin > VIP
53687 ogledov

Opa, naš voditelj ni veljal za "žrebca", pa ga poglejte danes!

Klemen Bučan Facebook
Pokazal izklesano telo.

Simpatični, vedno nasmejani radijski in televizijski voditelj Klemen Bučan je bil od nekdaj ljubljenec poslušalcev in gledalcev, drži pa, da nikoli ni veljal za enega izmed najbolj poželjivih Slovencev. A kako zelo se je to v zadnjem času spremenilo! Klemen je povsem spremenil prehrano, še bolj redno telovadi in je svoje telo izklesal do potankosti, kakšna gubica viška pa mu doda tisti kanček šarma za piko na i. Trenutno vodi oddajo Leta štejejo na Planet TV in težko bi mu pripisali, da jih ima sam že čez štirideset.

leta štejejo | Avtor: Planet TV Planet TV

Gledalke pa so na svoj račun prišle tudi v oddaji Potep z Leo, kjer je voditeljica Lea Medaral Klemna peljala na sv. Jakoba in mu na vrhu namignila, da bi se bilo zdravo preobleči v suho majico. Seveda jo je ubogal in pokazal mišice. Klemen ji je med drugim zaupal, da ima na dan le dva obroka, kar pa blagodejno ne vpliva le na njegov videz, temveč tudi počutje, saj ima veliko več energije. To ob mladi ženi, majhnem otroku, vodenju dveh oddaj in vstajanju ob 4.30, kadar na radiu vodi jutrani program, vsekakor potrebuje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.