Magazin > VIP
128574 ogledov

Opa, Pie na teh posnetkih verjetno niti Gregor ne bi prepoznal

pia gavrič POP TV
Nam je bolj všeč z ravnimi lasmi. Vam?

"Zame je sanjski moški tisti, ki me bo imel za boginjo. Vizualno me privlačijo visoki moški (vsaj 190 cm) s športno postavo. Karakterno me pri moškem privlačijo skrivnostnost, odkritost, samozavest, iskrenost in seveda direktnost,“ je o svojem idealnem moškem povedala 23-letna Pia Gavrič, ki je očitno ne moti, da je Gregor Čeglaj visok "le“ 188 centimetrov. 

Temnolasa Ljubljančanka, ki je nekoč trenirala ples, med dekleti izstopa. Je glasna, zabavna, pove, kaj misli, ne skriva čustev, poleg tega pa ima tudi zanimivo pričesko – kitke. Na njenem Instagram profilu pa smo našli nekaj njenih posnetkov, na katerih ima ravne lase.  

Videti je še lepša. Kaj menite?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Gavrič 🐲 (@piuskabby)

 

Komentarjev 4
  • Ender3 16:49 03.maj 2021.

    Je sploh vredno komentarja ?

  • Orto 12:34 03.maj 2021.

    Zame je sanjski moški tisti, ki me bo imel za boginjo. Ja pa iiiii, še ena intelektualka - naj ugibam blogerka, vlogerka, influencerka, modna ikona ...

  • dusan72 07:25 03.maj 2021.

    Stvar okusa, ampak, ko vidim žensko s tatooji bi raje gledal 4 urni dokumentarec o pesku ali amebah. Pa malo me skrbi, da je večina kandidatk iz štajerskega konca. Kaj vse bi ene naredile za denar. POP bi očitno hotel ...prikaži več narediti šov v stilu Željka Mitrovića na Pinku, ampak tam imajo kandidati IQ še celo v minus.