Magazin > VIP
2881 ogledov

Opa! Prišla Žanova simpatija, tako sta se po ljubimkanju s Suzano gledala

žan, kmetija 2023 Voyo
Take besede mu je namenila tik pred bojem v areni.

Obisk svojih domačih je dočakal tudi Žan, eden glavnih favoritov za zmago v letošnji Kmetiji. Presenetili so ga tik pred bojem v areni, v kateri se je pomeril z Davidom in ga premagal v spretnosti, nato pa še v znanju.

K Žanu je prišla "cela vojska", med drugim tudi mama in bratrančevi hčerkici. Postavni mladenič pa je dočakal tudi prav poseben obisk - prišla je prijateljica, ki ga je prijavila v šov. Zanjo je pred časom povedal, da je njegova simpatija. "Moj status zunaj Kmetije je 'zakomplicirano razmerje'. Nisem čisto sam. Zunaj me čaka moja simpatija. Imela sva dilemo, ali naj me prijavi kot samsko osebo ali v razmerju. Prijavila me je kot samskega," je razložil.

"Glede na to, da sem te prijavila. Glede tega si imel veliko srečo, zaradi tega sem prišla danes sem. Pred finalom oziroma brez zmage ne hodi domov, ok?" mu je zabičala pred ostalo družbo, v kamero pa povedala, da je kolebala, ali bi ga res prijavila, na koncu pa je popustila. Ji je sedaj žal? Kako gleda na Suzano, ni povedala, videti pa je bilo, da do Žana ne goji nobenih zamer.

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:58 12.december 2023.

    Smo gledali eno oddajo 5 minut