Magazin > VIP
23 ogledov

Oprah bi Lindsay plačala dva milijona

Lindsay Lohan FameFlynet
Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey je znana po tem, da ji marsikateri zvezdnik zaupa več kot drugim medijem, a takšni pogovori niso poceni.

Kot poroča ameriški spletni portal TMZ, naj bi Oprahina televizijska hiša OWN problematični zvezdnici Lindsay Lohan za pogovor z njo plačala kar dva milijona ameriških dolarjev (približno 1,5 milijona evrov). Z Lindsay so se menda morali pogajati kar štiri mesece, z njo pa želijo posneti osemdelni dokumentarec, v katerem bi jim igralka zaupala vse o svoji propadajoči karieri, predvsem pa o težavah z alkoholom, drogami in policijo.

Ali bo 27-letna zvezdnica sprejela Oprahino ponudbo, še ni znano. Bi se ji pa vsekakor izplačalo, saj od igralskih vlog že lep čas ne služi dobro. Eno od večjih ponudb je sicer pred dvema letoma dobila od Playboya, ko so jo z milijonom dolarjev prepričali v golo fotografiranje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.