Magazin > VIP
24 ogledov

Oprah kriva za samomor?

Oprah Winfrey Flynet
Družina in prijatelji pokojnega moškega iz Massachusettsa krivijo Oprah Winfrey za njegovo tragično smrt.

Američan Richard Donoghue se je znašel v hudi finančni stiski. Upanje se mu je okrepilo, ko sta se začela z Oprah dogovarjati za nakup njegove hiše. To pa ni trajalo dolgo, saj se je Oprah umaknila iz posla. Junija se je razočarani Richard obesil, še prej pa s prstom krivde pokazal na kraljico pogovornih oddaj.

Njegov sin je povedal, da je iz očetovega poslovilnega pismo jasno razvidno, da je medijska magnatinja odigrala pomembno vlogo pri njegovi odločitvi za samomor. "Moj oče je bil zelo razburjen in Oprah je odigrala veliko vlogo pri njegovem samomoru," zatrjuje Steven. "V svojem samomorilnem pismu je celo omenil Oprah."

Oprah je sicer nameravala kupiti Richardov dom in ga prenoviti za hendikepirane ter nato podariti eni izmed svojih intervjuvank – Monici Jorge, 39-letni materi, ki je zaradi mesojede bakterije izgubila vse okončine. Tako mu je že nakazala 25 tisoč dolarjev depozita, vendar posla ni nikoli zaključila, Monica pa se je z njeno pomočjo preselila v drug dom.

Preobrat je Richarda zelo presenetil in ga spravil v depresijo. "Richard je imel že vse spakirano in je bil pripravljen na odhod. Zelo je bil vznemirjen, da se bo izvlekel iz dolgov in si bo lahko spet zgradil življenje," je povedal njegov sosed ter dodal: "Kar se mene tiče, je Oprah sebična ženska. Medtem ko se medijem predstavlja za čudovito osebo, ni imela nobenega usmiljenja do tega nedolžnega človeka, ki si je življenje vzel zaradi nje."

Richard je sicer že decembra lani na spletnem blogu potožil, da ga je Oprah "zafrknila" pri poslu, ter bridko razglasil, da ga je poskušala "uničiti", kar ji je tudi uspelo.

Komentarjev 1