Magazin > VIP
30 ogledov

Oprah Sarah ponudila svojo oddajo

Yorška vojvodinja ima finančne težave. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Oprah Winfrey je obubožani yorški vojvodinji ponudila vodenje lastne oddaje.

Podjetna Oprah Winfrey širi svoj imperij. Tako bo drugo leto ustanovila svojo lastno televizijsko postajo, yorški vojvodinji Sarah Ferguson pa je že ponudila vodenje svoje oddaje.

V zadnjih letih je slavna voditeljica pogovornih oddaj večkrat gostila vojvodinjo, nazadnje konec maja, ko se je vojvodinja znašla sredi škandala o podkupovanju. Za dostop do njenega nekdanjega soproga, princa Andrewja, je zahtevala mastne denarce. Osramočena vojvodinja se trenutno ubada z velikim dolgom, ta naj bi znašal skoraj štiri milijone evrov.

"Oprah jo je ta teden poklicala. Govorili sta osebno, za Sarah pa ponudba predstavlja žarek upanja na koncu temnega predora. Oprah jo pozna že dalj časa, vedno pa jo je občudovala, ko se ji je uspelo pobrati in znova postaviti na noge," je povedal neki vir.

Oprah je prepričana, da je Sarah, mati dveh hčera, idealna za voditeljico, saj se bo večina gledalcev z njo kot ločenko in materjo poistovetila.

Svojo televizijsko mrežo bo Oprah odprla januarja 2011, sicer pa bo kraljica pogovornih oddaj svojo zadnjo oddajo vodila septembra prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.