Magazin > VIP
5846 ogledov

Oprah Winfrey izgubila 18 kilogramov, tako ji je uspelo

oprah winfrey
1/4
Profimedia
Priznala, da je shujšala s pomočjo zdravil za hujšanje.

Na rdeči preprogi pred premiero filma The color purple se je pojavila tudi vidno shujšana Oprah Winfrey, ki je izgubila kar 18 kilogramov. Voditeljica se že od nekdaj bori z odvečno težo in jo-jo učinkom. Kot je razkrila, je nekoč tehtala 108 kilogramov. Povedala je tudi, da se javnost do ljudi s prekomerno težo obnaša drugače. To je občutila vsakič, ko je tehtnica pokazala več kot 90 kilogramov. V trgovini so prodajalke nanjo gledale zviška in ji kazale le rokavice in torbice, v medijih so se iz nje norčevali ...

Oprah teh težav trenutno nima. Čeprav je še pred kratkim dejala, da je proti uporabi zdravil za hujšanje, je sedaj priznala, da jih uporablja za vzdrževanje teže. "Zasmehovali so me kar 25 let. To je postalo že javni šport. Krivili so me in sramotili," je povedala in dodala: "Nisem bila jezna, ampak žalostna. Zabolelo me je. Požrla sem sramoto in sprejela krivdo."

69-letnica meni, da je sedaj našla recept, s katerim se bo izognila nihanju teže. Z uporabo celostnega pristopa, ki vključuje redno vadbo in druge spremembe življenjskega sloga, je svojemu režimu dodala tudi zdravilo za hujšanje. Zvezdnica je še povedala, da danes veliko hodi in da se pri prehranjevanju drži načel WeightWatchers. Zadnji obrok zaužije ob 16. uri, na dan pa spije 3,5 litra vode.
 

Komentarjev 1
  • leonardo 07:08 15.december 2023.

    Ta bo kmalu spet okrogla kot jajce!