Magazin > VIP
19 ogledov

Oprah Winfrey na veliko odpušča

Oprah Winfrey EPA
Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey je morala zaradi izjemno slabe gledanosti svojega lastnega televizijskega programa OWN odpustiti trideset ljudi.

Da Oprah s programom OWN ne gre dobro, je bilo jasno že pred nekaj meseci, ko so začeli s predvajanjem pogovorne oddaje Rosie O’Donnell. Ta je imela že od samega začetka zelo slabo gledanost, zato so jo prejšnji konec tedna umaknili s programa. V začetku tedna pa je Oprah odpustila še trideset ljudi, kar je pojasnila z besedami, da je to nujno potrebno za preoblikovanje in izboljšanje programske sheme. "Težko je sprejemati poslovne odločitve, ki vplivajo na življenje toliko ljudi. A televizijska mreža ne more več delovati s proračunom, s kakršnim je delovala do zdaj," je dodala 58-letna voditeljica.

Gledanost OWN-a je bila daleč od pričakovanj, a so januarja vseeno upali na izboljšanje. Takrat so namreč začeli predvajati tedenske intervjuje z zvezdami, ki jih je opravljala Oprah sama. Eden najbolj gledanih je bil tisti z Bobbi Kristino Brown, ki jo je pred televizijske ekrane zvabila komaj mesec dni po smrti mame Whitney. Očitno je Oprah krvavo potrebovala visoko gledanost, pa čeprav na račun najstnice, ki ima samomorilska nagnjenja. A tudi to ni moglo rešiti tridesetih delovnih mest.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.