Magazin > VIP
139 ogledov

Oprah Winfrey spregovorila o mrtvem sinu

oprah winfrey Profimedias
Le redki vedo, da je televizijska voditeljica Oprah Winfrey pri štirinajstih letih povila sina.

Ameriški zvezdnici Oprah Winfrey v mladosti ni bilo z rožicami postlano. Njen pekel se je začel, ko je dopolnila devet let. Več sorodnikov jo je namreč celo otroštvo spolno zlorabljajo. Oprah je celo zanosila in pri štirinajstih letih postala mamica. Njen sin se je rodil prezgodaj in je umrl v bolnišnici.
Oprah o tej temni zgodbi iz svoje preteklosti ne govori rada. Na neki konferenci v Avstraliji pa je naredila izjemo. "Preden sem prišla v Avstralijo, mi je novinarka rekla, da bi morala svojemu pokojnemu sinu dati ime. To sem tudi storila. Imela sem dečka po imenu Canaan,“ je izjavila televizijska voditeljica in razkrila, kaj vse je morala v otroštvu pretrpeti. "Ko sem bila stara devet let, me je posilil bratranec. Nato me je posilil še en družinski član, nato pa še en sorodnik.“

Oprah je bilo sram, ko je zanosila, zato je nosečnost skrivala. "Canaan pomeni nova zemlja, novo življenje,“ je še razložila.

Informacija o tem, da je imela sina, je sicer v javnost prišla leta 1990. Medijem je skrivnost razkril zvezdničin sorodnik. "Tri dni sem ležala v postelji in jokala. Strlo me je. Ranjena. Izdana. Kako mi je ta oseba lahko to storila? Mislila sem, da bodo ljudje na ulici s prstom kazali name in rekli: 'Pri štirinajstih letih noseča, brezbožnica.' Nato pa sem spoznala, da me je ta izdaja osvobodila.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.