Magazin > VIP
28 ogledov

Oprahine najbolj umazane skrivnosti

Oprah Winfrey Žurnal24 main
Pred Oprah so črni dnevi. Njeni nekdanji zaposleni so se namreč zarotili proti njej in obljubljajo najbolj umazane skrivnosti iz Oprahinega življenja.

Umazane skrivnosti iz življenja kraljice pogovornih oddaj prihajajo na dan. Nekdanji zaposleni namreč Oprah Winfrey obtožujejo rasizma, zlorabljanja zaposlenih in ošabnega vedenja, najbolj pa je šokirala obtožba, da naj bi Oprah svoje oddaje vodila pod vplivom mamil. Nekdanji zaposleni pri Oprah je dejal, da gledalci nikoli niso videli njenega pravega obraza in da bodo vsi, ki jih je Oprah prizadela, stopili skupaj in povedali resnico.

"Siti so laži. Najbolj jih jezi to, da Oprah svojim gledalcem laže, da bi prikrila, kaj se dejansko dogaja v zaodrju. Do zdaj so molčali, toda v kratkem bodo razkrili Oprahine najbolj umazane skrivnosti," je za National Enquierer povedal dobro obveščen vir.

"Belci ne vedo, kakšnega okusa je hrana z juga," naj bi nekoč dejala Oprah pred svojimi zaposlenimi, ki jo med drugim obtožujejo tudi rasizma.

Nekdanji zaposleni so kraljico pogovornih oddaj že zasuli s tožbami. Med njimi je tudi stevardesa Corrine Gehrls, ki jo je Oprah odpustila zaradi "neprimernega intimnega odnosa" s pilotom Terryjem Pansingom. Stevardesa od Oprah zahteva odškodnino v višini 75 tisoč ameriških dolarjev (53 tisoč evrov). Gehrlsova je povedala, da je uspešno prestala detektor laži, rezultati pa naj bi pokazali, da s pilotom nista imela razmerja. Stevardesa je na sodišču razložila, da Oprah za njeno razmerje s pilotom nikakor ne bi mogla izvedeti, tudi če bi bilo vse res, saj je bila po stevardesinih besedah Oprah na letalu popolnoma omamljena.

Vpletena tudi Oprahina prijateljica
Iz škandala pa ni izvzeta niti Oprahina prijateljica Gayle King, ki naj bi menda leta 2008 spala s stevardom Myronom Goochem na Oprahinem letalu. "Oprah je za to vedela, toda v tem primeru ni ukrenila nič," je dodala Gehrlsova. Na sodišče je prišel tudi omenjeni stevard, ki je afero s Kingovo priznal. Eden najbolj razvpitih odvetnikov iz New Yorka Bruce Baron meni, da bo morala Oprah Gehrlsovi izplačati odškodnino, saj ji bo le s tem zaprla usta.

"Oprah bo naredila vse, da bo umirila strasti. Je oseba, ki zelo ceni svojo zasebnost, zato si ne bo privoščila, da bi na dan prišle stvari, ki bi jo popolnoma osramotile. To bi ji zelo škodilo," dodaja Baron.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.