Magazin > VIP
38 ogledov

Oriana: "Ne ljubi se mi več"

viktorji Oriana Girotto Anže Petkovšek
"Ko si mlad, se osredotočiš na prihodnost, ko si star, na preteklost, sedaj pa sem osredotočena samo na sedanjost,“ pravi Oriana Girotto, ki je delo v medijskem svetu ne zanima več.

Oriana Girotto je srečna in zadovoljna. Našla si je namreč nove poslovne izzive, ki z medijsko sceno niso povezani. Ukvarja se s posredovanjem informacij med slovenskimi in italijanskimi podjetniki, prevaja, veliko pa se ukvarja tudi s turizmom in promoviranjem Slovenije. "Televizija in različna igračkanja, torej mediji, zame takoj odpadejo. Za tiste, ki me sprašujejo, kdaj me bodo spet videli na televiziji … verjetno nikoli več. Televizija ima pri nas nerentabilno delavno perspektivo, kjer se dogajajo zlorabe in se črpa energija brez garancije za prihodnost. Ne ljubi se mi več. Poleg tega – po svoji javni legitimni zahtevi po plačilu, ki sem ga zaslužila – je dejstvo, da me nobene televizijska hiša ne bi več poklicala,“ je za Story povedala.

Oriana pa nima le sreče v poslu, ampak tudi v ljubezni. Že nekaj časa je srečna v objemu Matica Ajdiča, člana skupine San Di Ego. "Gre nama super. Sposobna sva dobre komunikacije, zabave, prijateljstva, imava krasno skupno družbo, združuje naju ljubezen do glasbe, med nama je spoštovanje. Kaj pomeni, ali je to to? Da bova partnerja do smrti? Tega ne morejo vedeti niti ljudje, ki so poročeni 20 let. Predvidevava pa si za to, da ni niti en dan izgubljen.“

Komentarjev 1
  • macko 10:04 16.november 2014.

    " stari latinci " bi rekli : tudi slepa kura zrno najde....