Magazin > VIP
39 ogledov

Oriana s tetovažo ustavila čas

Oriana Girotto Osebni arhiv
Pred dnevi si je voditeljica Oriana Girotto omislila tetovažo, ki krasi njen hrbet.

Za tetovažo se je odločila, ker bo v kratkem dopolnila štirideset let in se ji zdi velika prelomnica v življenju. Na tetovaži je upodobljena ura kot simbol časa, ki ga ni. Po mnenju rjavolaske čas obstaja le v glavi, starost pa je stanje duha. "Gre za zgodbo v mojem življenju. Čas, ki se je ustavil. 40 pa je prelomnica v življenju - ali slediti svoji sreči ali družbenim stereotipom. Seveda prvi stvari."
To je njena prva tetovaža, odločila pa se je, da jo bo krasila na hrbtu. "Ker je dobra lokacija za lepo izvedbo tatuja, ter še vedno tak predel telesa, da jo lahko po potrebi skriješ. Ni mi všeč tetovaža nad ritnicami ali na dekolteju. Hrbet se mi zdi res ženstveno nevulgarna lokacija," je odgovorila na vprašanje, zakaj je izbrala prav hrbet.

Tetovaža je stara nekaj dni. Oriano je namreč poslikala tetovatorka na nedavni konvenciji. En teden prej so ji zarisali linije, na konvenciji pa je mojstrovina nastajala šest ur brez premora. "Pet ur me ni bolelo, zadnjo ura pa, ker je bila koža že zelo utrujena. Tetovatorka, ki je moja prijateljica, ima nežno roko ter ve, kaj dela. Hitro je minilo, saj so se ustavljali ljudje in smo se pogovarjali. Enkratno je bilo, zabavala sem se," je še pojasnila.

Komentarjev 2
  • Oseba_ 13:22 06.april 2013.

    prestara si za to ženska

  • mkmorfius 15:28 05.april 2013.

    ti si tolk huuuuuuuda.....A bi bla moja?