Magazin > VIP
39623 ogledov

Oriana Girotto besna, to sporoča Marku Potrču, Tanji Ribič ...

Oriana Girotto
Oglasila se je na Facebooku.

Oriana Girotto se je na Facebooku obregnila ob znane Slovence, ki nasprotujejo vladnim ukrepom, ki so v veljavi zaradi pandemije koronavirusa. Med njimi so Werner, Tanja Ribič in Marko Potrč.

"Hvala vsem znanim in manj znanim Slovencem, ki za pridobitev popularnosti dejansko prispevajo k rasti okužb. Lahko bi svojo 'revolucijo' tiho speljali in dejansko ne nosili mask (čeprav, roko na srce, koliko minut na dan nosite te famozne maske? Mogoče 10 min v trgovinah? 2 min na fitnesu na vhodu? In zaradi tega vsa ta revolucija? Kje ste pa bili, ko so se pojavili resni problemi??). A, ne, vaša misija je razširiti to dejanje, druge prepričati, naj vas posnemajo. Ker najlažje je slediti populističnim valom in ovci govorit, naj ne bo ovca, da se bo pametnejša počutila. In, čestitam, ljudje vas dejansko poslušajo, še nikoli niste imeli toliko lajkov pod svojimi posti, bravo. Namesto, da bi bilo konec, ne, se zadeva širi. Korak naprej za vašo kariero, korak nazaj, za vse naše, če se spet vse zapre, če nas druge države izključijo. No, če se to zgodi, vam pošljem račun. Ker ste si prevzeli odgovornost,“ jim sporoča.

Ne zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 37
  • anica00 08:21 23.september 2020.

    Razumeti morate, da Oriana mora v teh kriznih časih tudi kaj zaslužiti.

  • hudini 07:32 16.september 2020.

    Prepričanega ne moreš prepričat

  • Snežinko 07:16 16.september 2020.

    "kje ste bili, ko so se pojavili resni problemi"... RESNI, Oriana? Kakšni "resni" problemi so pa bili? Lepo prosim, ne govori traparij, nobenih" resnih" problemov ni bilo. Kot je rekel Potrč: za navadno gripo jih je umrlo več kot za ...prikaži več covidom, pa noben ni niti besede pisnil, za covid pa taka štala...