Magazin > VIP
7 ogledov

Osenarjeva ob službo

Nina se kot radijska voditeljica menda ni izkazala. Žurnal24 main
Nina Osenar, ki se je pred kratkim pridružila ekipi Radia 1 kot radijska voditeljica, je ostala brez službe. Temnolaska je obenem tudi povedala, zakaj zapušča ekipo.

Nekdanji misici Nini Osenar, ki se je do zdaj izkazala skoraj v vsaki vlogi, radio očitno ne leži najbolj. Po tem, ko se je odlično znašla v vlogi televizijske voditeljice, se je nekdanje Playboyevo dekle odločilo, da se preizkusi tudi pred radijskim mikrofonom, kjer pa ni dosegla pričakovanih rezultatov.

Gospodična Osenar si je voditeljski stolček v oddaji Od dvanajstih do treh delila z radijskim kolegom Gregorjem Bolčino, ki je svojo kolegico sprva koval v zvezde. Kot kaže, pa se zgovorna lepotička ni odrezala najbolje, zato nas je zanimalo, kaj je bil ključni razlog za nenadno prekinitev sodelovanja.

"Radio je prevelika obveznost"
Ko smo poklicali Nino, nam je na začetku pogovora dala vedeti, da je nismo zmotili pri nobenem opravilu, ko pa smo jo povprašali o izgubi službe, nam je odgovorila le: "Za tako stvar pa res nimam časa. Lep dan še naprej, ko boste imeli pa kaj 'fajnega', pa pokličite."

Ker od vsestranske misice nismo dobili želenega odgovora, smo za komentar povprašali tudi PR-službo Radia 1. "Radio je bil prevelika obveznost zame. Veliko sem bila odsotna, saj imam pred seboj enega od svojih največjih projektov – mojo prvo glasbeno ploščo, ki mi vzame ves čas. Ker cenim poslušalce in se jim ne morem posvetiti toliko, kot bi se jim rada, se bom najprej posvetila glasbi, za radio pa puščam odprta vrata. Bi pa rada dodala, da je bila ekipa Radia 1 krasna in sem ob njej res uživala," so nam Ninino odločitev sporočili z omenjene radijske postaje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.