Magazin > VIP
23 ogledov

Oskarjev otrok naprodaj

Po uspehu na Oskarjih je oče zanjo pripravil slavje, sedaj pa jo želi prodati. © Žurnal24 main
Oče Rubine Ali, zvezde filma Revni milijonar želi obogateti na račun svoje hčerke, in to dobesedno. Želi jo prodati za 200.000 funtov.
Rafiq Qureshi, ki živi v eni najbolj revnih četrti v Mumbaju, naj bi pred kratkim želel izvesti nelegalno posvojitev, s katero je želel dobro zaslužiti s prodajo svoje hčerke. Šokantno ponudbo je predlagal nekemu novinarju, ki se je izdajal za šejka. Ta je njegov namen seveda razkril širši javnosti, Rafiq pa se je le branil z besedami: "Moram storiti vse, da bi zagotovil boljšo prihodnost sebi, moji družini in Rubini.“ Za svoje dejanje krivi Hollywood, ki naj bi ga posredno prisilil v takšen položaj. Glede na uspeh filma mu po njegovem mnenju niso plačali toliko kot mu pripada.

Beg iz revščine
Rubina bo zaradi uspeha filma preskrbljena večino svojega življenja, a žal to ne velja za njeno družino. Oče, ki jo je po veliki zmagi na Oskarjih ponosno nosil na rokah, želi z njo zaslužiti, ker je deklica, kot pravi sam, posebna, saj je Oskarjev otrok.

Na račun zvezde Revnega milijonarja je po podelitvi Oskarjev želela zaslužiti tudi njena mama. Ta jo je pred leti zapustila, po hčerkinem uspehu pa si je tudi ona zaželela kos pogače.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.