Magazin > VIP
26 ogledov

Oskarjevka v svetu mamil in zabav

"Iskala sem ljubezen. Namesto nje pa sem spoznala čudake." Žurnal24 main
Z oskarjem nagrajena igralka Helen Mirren je v intervjuju za časopis GQ priznala, da je bila v mladosti dvakrat posiljena in da je celo jemala mamila.

63-letna igralka je v intervjuju razkrila veliko podrobnosti iz svoje mladosti in tako šokirala mnogo ljudi, ki so imeli Helen za bolj nedolžno. Nekateri se njenemu priznanju ne čudijo, saj pravijo, da so bile takšne stvari v času 70. in 80. let normalne.

"Ko sem bila mlada, sem bila preveč naivna, nedolžna in nisem imela nobenih življenjskih izkušenj,"
je novinarjem povedala igralka. "Dvakrat sta me posilila moška, s katerima sem odšla na zmenek." Igralka je še povedala, da se moška nista fizično znesla nad njo, ampak sta jo enostavno zaklenila v sobo in jo prisilila v spolni odnos, čeprav si tega sama ni želela. Dodala je tudi, da dogodka ni prijavila ter da se ji vsa posilstva ne zdijo enaka, sploh če ženska odide z moškim v sobo in v zadnjem trenutku reče ne. Igralka je danes srečno poročena s producentom Taylorjem Hackfordom.

Vendar se tukaj šokantna priznanja lepe igralke ne končajo. Povedala je, da je v rosnih letih uživala kokain, LSD in marihuano. "Kraljico drog" je jemala predvsem na raznih zabavah v zgodnjih 80-ih, dokler ni izvedela, da vojni zločinec Klaus Barbie služi denar s prodajo mamil iz Južne Amerike. "Dojela sem, da sem uživala stvar, ki je delo zločinskih rok. Vsak moj 'snif' je bil na neki način podpora njegovemu zločinu."  Priznala je, da marihuane ni marala preveč, saj se je po njej počutila zelo nesrečno in paranoično. Nekega dne pa se je odločila, da se bo odrekla mamilom, ki jim danes ni naklonjena. Na njenem meniju je zdaj samo zdrava hrana, za telo pa skrbi z redno telovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.